Home / Blog / Duurzame natuurmatten

Duurzame natuurmatten

Niets fijner dan leven in een natuurlijke groene tuin. Met tuinmatten op rol kunt u de tuin in een oogwenk omtoveren tot een tropische tuin meet een warme, sfeervolle uitstraling. Natuurmatten kunt u het beste online bestellen. De kwaliteit is een stuk beter dan bij het gemiddelde tuincentrum. Bij specialisten als Rietmatten.nlRietenmatten.nl of Natuurmatten.nl kunt u terecht voor vrijwel alle tuinmatten voor een nette prijs. De verzending is bij deze webwinkels gratis en ze bezorgen de tuinmatten snel aan huis.

Natuurmatten - Tuinmatten

Rietmatten

Rietmatten zijn eigenlijk voor alles toe te passen. Het opknappen van een oude houten of beton schutting. Als plafond of zonwering, je kunt het zo gek niet bedenken. Rietmatten komen in verschillende diktes en formaten.

Wilgenmatten

Wilgenmatten worden vooral gebruikt als oersterke en dichte natuurlijke tuinafscheiding. De kleur geeft een prachtig natuurlijk effect en wilgenmatten hebben een lange levensduur. Wilgenmatten zijn gebonden met gegalvaniseerd binddraad en zijn gemakkelijk te plaatsen.

Bamboematten

Bamboematten op rol geven een strak maar natuurlijk effect. Een bamboemat komt in veel verschillende soorten. Gespleten bamboematten, zwarte – naturel kleurige bamboe en dikke bamboematten. Bamboematten zijn van alle tuinmatten de duurste, maar hebben ook een erg lange levensduur.

Heidematten

Heidematten, ook wel erica matten genoemd komen in 2 soorten. De iets dunnere heidematten zijn vooral voor de eerste periode als u een groene schutting maakt. Voor de schutting begroeit is met bijvoorbeeld hedera, plaats u de dunne heidemat om geen inkijk te hebben. Tegen de tijd dat de hedera de schutting of het tuingaas heeft bedekt is de heidemat vergaan en heeft u een prachtige groene schutting. De dikke heidemat is op zichzelf te gebruiken als natuurlijke schutting. Bijvorbeeld om tegen gaas of een oude schutting te monteren. Ook op het balkon staan heidematten prachtig.

Boomschorsmatten

Boomschorsmatten geven een prachtig natuurlijk effect. Deze tuinmatten bevestigd u gemakkelijk aan tuingaas of een oude houten schutting. Deze matten zijn gemaakt van repen boomschors en aan elkaar gezet meet een binddraad in dezelfde kleur.

Alle tuinmatten zijn gemakkelijk op maat te maken en te bevestigen. Met ijzerdraad, schroeven, spijkers of nietjes komt u een heel eind.

Voor goedkope rietmatten kunt u overigens ook nog een kijkje nemen op Rietmattenvoordeel.nl

Wij wensen u een fijne zomer!